Effekter som kommer att hänföra dig

  • naturliga ingredienser av högsta kvalitet
  • perfekt effekt med bara en kappa
  • förlängda, förtjockade och krökta fransar
  • unik, franskonditionering komposition

 Kontakta oss

Om Lashcode

Lashcode är ett varumärke skapat för kvinnor och vi arbetar kontinuerligt med att öka igenkänningsfaktorn hos våra produkter. Vi gör makeup och vårdande produkter, med ingredienser av högsta kvalitet, så att vi alla ska kunna stoltsera med en look som är vackrare än någonsin tidigare. Vi har redan vunnit förtroendet hos tusentals kunder över hela världen och våra produkter har blivit ett måste för de bästa makeupartisterna - eftersom Lashcode erbjuder en kvalitet som står ut i mängden.

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på alla era frågor! I vårt FAQ finns en hel del information redan, som bl.a. produktinnehåll och bruksanvisningar. Om du inte hittar informationen du är intresserad av där, så går det bra att använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss. Vi återkommer med svar snarast möjligt, normalt vi inom 24 timmar.

Fyll i formuläret och vi kommer att svara på alla dina frågor inom 24 timmar.

LEVERANTÖR:
Trendmarkt Limited sp.j.
Adress: Chmielna 2/31
00-020 Warszawa, Polska
Skattenummer: PL5252677408
KRS: 0000637972
REGON: 365469820
001 0307-222-6053
support@lashcode.se

För att kunna erbjuda dig god service använder vår webbplats cookies. Du kan när som helst ändra detta i webbläsarens inställningar. För mer information ber vi dig läsa vår integritetspolicy.